Calectro använder cookies. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Mer information OK!
Produktsortiment

Vi anpassar våra produkter till dina behov

Calectro har genom åren designat och producerat en mängd produkter både för egen försäljning och för kunds räkning. Vi kan hjälpa dig med specialanpassning av en befintlig produkt eller utveckla en ny från idéstadiet. Vår målsättning är att ha en tät och lyhörd relation till våra kunder. Vid många tillfällen har idéer och tankar från våra kunder drivit utvecklingen av våra produkter till exempel genom att inkorporera nya funktioner och system. Finns inte produkten på marknaden, kan vi tillsammans utveckla den.


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
Fyll i dina uppgifter nedan så får du Calectros nyhetsbrev! Vi ska göra vårt bästa för att ge dig tips, kunskap och relevanta nyheter inom våra olika produktområden. Uppskattningsvis kommer vi att skicka 4-6 brev per år.
Följ oss:

Calectro AB · Telefon: 031 695300 · Telefax: 031 293291
Calectro utvecklar och säljer givare och komponenter för fastighetsautomation, ventilationsaggregat samt CO2- och brandsäkerhet. Rökdetektorer t.ex. Uniguard Superflow UG-3 för ventilationskanaler, Tryckgivare, Rörelsedetektorer, Termostater, CO2 givare, CO2 larmsystem, Flödesgivare, Sirener och Blixtljus är några av Calectros produkter.
© Calectro AB 2019